Fødelyst- naturlig fødsel med Lamazemetoden

13.03.2023

Fødelyst- naturlig fødsel med Lamazemetoden

Naturlig fødsel, hva er det? Vi lever i en verden hvor mange går rundt med paracet i veska og hvor smertelindring for mange er synonymt med medikamenter. Når det kommer til fødsel så velger mange epidural. 

Naturlig fødsel- en fødsel uten bruk av medikamenter underveis i fødselsarbeidet- er mulig med hjelp av Lamazemetoden. Forfatteren av denne boka har selv trent inn metodens puste- og avspenningsteknikker og brukt de ved to av sine fødsler. 

I denne boka forklares metodens teknikker på en pedagogisk og enkel måte. Metoden passer for deg som ønsker å føde naturlig, eller som lider av fødselsangst. (Det er en stor fordel å starte lesing av boka og trening to-tre måneder før fødselen.)

Boka inneholder flere historier fra kvinner som har prøvd Lamazemetoden. Et par eksempler nedenfor.

"Det som gjelder er at man klarer å slappe av puste riktig. Da er mye smerte unngått og man hjelper kroppen til å jobbe med riene, ikke mot de. Det er den beste fødselen jeg har hatt. Så tusen takk for Lamaze :-)" -Katy.

"Å føde barn er det heftigste jeg har vært med på. Aldri noensinne har jeg kjent meg mer levende. Nå i ettertid tenker jeg at det er synd at det er så stort fokus på SMERTE når man går på fødselsforberedende kurs. Jeg opplevde aldri noen smerte, men jeg opplevde krefter og trykk. Det var bare å akseptere og sette pris på kreftene og henge med."(Oversatt fra svensk, anonym.) 

Nå: 200 kr(porto inkl. i pris).